WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e M-Sport Pro Automaat

€ 67.950,00

INDIVIDUAL

NLZ-789-FK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €880 per maand
BMW 5 Serie 530e M-Sport Pro Automaat
€ 67.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Superieure techniek, innovatie van de bovenste plank en ongekende topprestaties: dat is wat je van een Duitse auto mag verwachten. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 6999 kilometer. De hybride motor combineert het gebruik van brandstof en elektriciteit, en dat maakt van deze BMW 5 Serie een zuinige, slimme auto. Gemak is alles. Daarom heeft deze auto een elektrisch bediend glazen panorama dak en een elektrisch bedienbare achterklep. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Een van de in het oog springende innovaties zijn de laserlight koplampen. Wat een zicht!

Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Laat de kids maar gamen en appen: de ingebouwde WIFI-hotspot kan het makkelijk aan. U verwacht natuurlijk 4 zone climate control in deze auto, en die is er dan ook. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ook Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, parkeerassistent, keyless entry en automatisch dimmende spiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u