WhatsappEmail
BMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 Serie
Beschikbaar

BMW 7 Serie740d xDrive Automaat

€ 162.228,00

NL5944691
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2088 per maand
BMW 7 Serie 740d xDrive Automaat
€ 162.228,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Al meer dan honderd jaar is het bewijs geleverd: BMW maakt rijden geweldig. Op de teller van deze auto staat slechts 15 kilometer. Met een zescilinder dieselmotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Maximale grip op de weg, overal en altijd: dat biedt de vierwielaandrijving. Met de elektrisch bedienbare achterklep kunt u handsfree bij de kofferruimte komen. En daarna prinsheerlijk plaatsnemen in het lederen interieur. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Elke wegdek voelt aan als een biljartlaken dankzij de luchtvering. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst, en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. En deze auto heeft ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, cruise control en sportstuurwiel als standaard uitrusting.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u