WhatsappEmail
BMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 Serie
Beschikbaar

BMW 7 Serie750e xDrive Automaat

€ 159.456,00

NL5940445
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2055 per maand
BMW 7 Serie 750e xDrive Automaat
€ 159.456,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride BMW zijn geweldige rijkwaliteiten. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige hybridemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Uitstekend wegcontact, extreem lage windgevoeligheid: de luchtvering zorgt ervoor! Vierwielaandrijving vergroot de grip op elk type wegdek. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen en laat jullie bloedsomloop stimuleren door de massagefunctie. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de rijke uitrusting horen ook panoramadak, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas en sportinterieur.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Deze BMW 7 Serie is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Ook navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 7 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 7 Serie. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u