WhatsappEmail
BMW 7 Serie
BMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 Serie
Beschikbaar

BMW 7 Serie750e xDrive M-Sport Pro Automaat

€ 151.250,00

NL5944729
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1951 per maand
BMW 7 Serie 750e xDrive M-Sport Pro Automaat
€ 151.250,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze BMW 7 Serie. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Op een dag rijden we allemaal elektrisch. Maar voor nu is de hybride oplossing van elektrisch en benzine ideaal! Zo ook bij deze BMW 7 Serie. Voor een optimale rijhoogte, meer comfort en verhoogde stabiliteit zorgt de automatische luchtvering. Je hóeft natuurlijk niet off-road te gaan om de voordelen van de vierwielaandrijving te ervaren... Maar het kán zeker wel! Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen. Deze hebben bovendien een massagefunctie, zodat bestuurder en bijrijder altijd fit en soepel uitstappen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Ook is de auto voorzien van: elektrische zonnerollo voor de achterruit, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Praktisch, helder en uitermate handig is het digitale dashboard. Alle functies haarscherp in beeld! U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem met harde schijf bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Ook is de BMW uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 7 Serie samen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 7 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u