WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 High Executive M-Sport Automaat

€ 82.957,00

NL5929628
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1073 per maand
BMW i4 M50 High Executive M-Sport Automaat
€ 82.957,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kies voor het gemak van een ruime hatchback. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. Verder is de BMW uitgerust met: adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: DAB ontvangst en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze BMW i4 voorzien van parkeersensoren! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u.

In de BMW i4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i4 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron