WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 Automaat

€ 82.506,00

NL5948024
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1065 per maand
BMW i5 eDrive40 Automaat
€ 82.506,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze BMW i5, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Tot de voorzieningen van deze auto behoren BMW M-sportonderstel, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst en sportstuurwiel.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron