WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 Automaat

€ 82.506,00

NL5948025
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1065 per maand
BMW i5 eDrive40 Automaat
€ 82.506,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klasse en kwaliteit, gecombineerd met legendarische sportieve prestaties. Meer hoeven we niet uit te leggen. BMW maakt rijden geweldig. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer BMW M-sportonderstel, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ook is de BMW uitgerust met: Harman Kardon-audiosysteem en sportstuurwiel.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron