WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 84 kWh Automaat

€ 97.328,00

NL5937342
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1254 per maand
BMW i5 eDrive40 84 kWh Automaat
€ 97.328,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Elektrisch rijden is ontspannen rijden. Achter het stuur van deze BMW i5 kunt u zich in alle rust concentreren op de weg. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De luchtvering levert een gevoel van luxe, maar draagt ook bij aan veiligheid en rijcomfort. Ongeacht hoe koud het buiten is, het verwarmbare stuurwiel samen met de verwarmbare voorstoelen en achterbank, zorgt ervoor dat iedereen in de auto zich snel opwarmt. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Deze BMW i5 is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control en draadloos opladen horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u