afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F30007%2F35956129-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F30007%2F35956129-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F30007%2F35956129-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F30007%2F35956129-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW i5M60 xDrive Automaat

€ 133.566,00

NL5915112
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1254 per maand
BMW i5 M60 xDrive Automaat
€ 133.566,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kom proefrijden! Al na een paar seconden is er geen enkele twijfel meer: BMW maakt rijden geweldig. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 10 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW i5 een achteropkomend verkeer waarschuwing. Extra veiligheid is gegarandeerd door de ingebouwde kruisend verkeer detectie. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron