WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive 84 kWh Automaat

€ 133.915,00

NL5934279
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1724 per maand
BMW i5 M60 xDrive 84 kWh Automaat
€ 133.915,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Smakelijke subs en knisperend hoog: het high performance audiosysteem geeft elke frequentie een kwaliteitsbehandeling voor akoestisch genieten onderweg. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. U wilt van richting veranderen, een tegenligger lijkt daarbij in uw voorgenomen baan te komen? Dan reageert de kruisend verkeer detectie direct om een aanrijding te vermijden. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u