afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27718%2F34908862-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27718%2F34908862-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27718%2F34908862-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27718%2F34908862-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW i5eDrive40 Automaat

€ 99.950,00

NLX-677-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €947 per maand
BMW i5 eDrive40 Automaat
€ 99.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6924KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De luchtvering biedt veel pluspunten, variërend van optimaal wegcontact en aerodynamica, tot en met constante rijhoogte en uitstekende demping van oneffenheden. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De sportstoelen geven het interieur van deze i5 een super strakke en sportieve uitstraling. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, extra getint glas, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Deze BMW i5 is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Een extra veiligheidsoptie is aanwezig in de vorm van de kruisend verkeer detectie. Die registreert meteen als een tegenligger een aanrijdingsrisico vormt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. En deze auto heeft ook automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Houdt u van sportief, betrouwbaar en bewezen kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen alternatief. BMW maakt rijden geweldig, en dat merkt u meteen. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Dat stabiele weggevoel onder alle condities, da′s nou een van de voordelen van luchtvering. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW i5 heeft verwarmbare voorstoelen. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Bij de rijke uitrusting horen ook adaptief onderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Ook is het audiosysteem voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Aan boord van deze BMW i5 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. De kruisend verkeer detectie berekent of tegenliggers op uw traject een aanrijdingsgevaar vormen en geeft direct een waarschuwing. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Het doek is gevallen voor de ouderwetse autosleutel. Instappen en wegrijden gaat met keyless start.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze i5 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron