afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862922-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862922-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862922-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862922-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW i5eDrive40 84 kWh Automaat

€ 104.693,00

NLX-679-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €990 per maand
BMW i5 eDrive40 84 kWh Automaat
€ 104.693,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 5500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW i5 is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Door de luchtvering en de comfortstoelen voorin rijdt u altijd uiterst comfortabel op elk type weg. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Als de ‘r′ in de maand zit, komt zo′n verwarmd stuurwiel als geroepen! U wordt in deze auto ook getrakteerd op adaptief onderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Een extra gevoel van veiligheid: de kruisend verkeer detectie anticipeert en waarschuwt als aanrijding met een tegenligger dreigt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Autosleutels overbodig. Deze BMW i5 is voorzien van keyless start. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wat kunnen we verder nog zeggen? Tijd voor een elektrische proefrit! Neem contact op en maak meteen een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron