afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862902-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862902-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862902-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F35862902-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW i5M60 xDrive 84 kWh Automaat

€ 133.619,00

NLX-527-FZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1254 per maand
BMW i5 M60 xDrive 84 kWh Automaat
€ 133.619,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 5500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kijk naar de onvergelijkbare vormgeving. De BMW i5 is een elektrische auto die zijn bijzondere karakter niet voor de buitenwereld verbergt. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. In deze auto profiteert u onder andere ook van: adaptief dempingsysteem, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het high performance audiosysteem bedient u op uw wenken. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. In complexe verkeerssituaties zorgt de kruisend verkeer detectie ervoor dat tegenliggers op het traject direct worden opgemerkt en geeft een waarschuwing. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt.

De BMW i5 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Elektrisch rijden is de toekomst. En die begint vandaag. Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron