WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 M-Sport Automaat

€ 129.900,00

NLX-801-VK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1678 per maand
BMW i7 eDrive50 M-Sport Automaat
€ 129.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW i7 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. De verwarmbare voorstoelen zijn voorzien van een massagefunctie, een weldaad voor rug en schouders in elk seizoen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportpakket en warmtewerend glas.

Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Het audiosysteem verwent u niet alleen op glasheldere digitale radio maar ook op het streamen van muziek vanaf uw telefoon.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u een proefrit maken met deze elektrische auto? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u