WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 M-Sport Pro Automaat

€ 114.950,00

Rear-Seat Entertainment Experience

NLT-211-RN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1486 per maand
BMW i7 eDrive50 M-Sport Pro Automaat
€ 114.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 39008KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Geen verbrandingsmotor. Geen motorgeluid. Luister naar de stilte van elektrisch rijden in deze BMW i7. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2023 en komt van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportpakket en warmtewerend glas.

Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Het is mogelijk om muziek draadloos te beluisteren dankzij bluetooth met audiostreaming.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nergens vindt u zoveel oplaadpalen als hier, bij ons. Alle reden om te kiezen voor elektrisch rijden. Overtuig uzelf met een proefrit en maak vandaag nog een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u