WhatsappEmail
BMW iX
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXM60 High Executive 112 kWh Automaat

€ 144.547,00

NL5934075
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1864 per maand
BMW iX M60 High Executive 112 kWh Automaat
€ 144.547,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Onder alle weersomstandigheden ligt deze auto als een blok op de weg dankzij de vierwielaandrijving. Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Koud of niet, de stoelverwarming met massagefunctie, stuurverwarming en verwarmbare achterbank maken elke rit comfortabel. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Noem het comfort, noem het luxe... Door de luchtvering en de comfortstoelen is het iedere keer ontspannen en veilig rijden. Veel meer lichtopbrengst en zicht dankzij de laserlight koplampen. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard is niet alleen enorm fraai en handig, maar draagt actief bij aan een veilige en slimme rit. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen is deze auto helemaal compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze iX bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u