WhatsappEmail
BMW iX
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXM60 High Executive Automaat

€ 144.547,00

NL5934073
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1864 per maand
BMW iX M60 High Executive Automaat
€ 144.547,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sportieve rijders zweren erbij: BMW. En gelijk hebben ze. BMW maakt rijden geweldig. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Glibberen of glijden is er met deze vierwielaandrijving niet bij. Op deze 4WD kan je onder alle omstandigheden rekenen. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Laserlight koplampen toveren het donker om in daglicht. Zonder tegemoetkomend verkeer te hinderen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. U verwacht natuurlijk 4 zone climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Altijd uw handen vrij om deuren of bagageklep te openen, dankzij de keyless entry.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u