WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive50 Automaat

€ 114.682,00

NL5929283
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1481 per maand
BMW iX xDrive50 Automaat
€ 114.682,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: 'BMW maakt rijden geweldig'. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze BMW IX legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Veel meer lichtopbrengst en zicht dankzij de laserlight koplampen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Of het buiten nu warm is of koud, dankzij 4 zone climate control is het binnen altijd behaaglijk. De uitrusting van deze auto is met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry behoorlijk compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u