WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive50 High Executive Automaat

€ 125.735,00
NL5931665
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1620 per maand
BMW iX xDrive50 High Executive Automaat
€ 125.735,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW iX ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Veel leuke extra's heeft deze auto. Om maar wat te noemen: de elektrisch bedienbare achterklep en het stijlvolle lederen interieur. Deze BMW iX heeft niet alleen verwarmbare voorstoelen, maar ze zijn ook nog eens voorzien van massagefunctie. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer adaptief onderstel, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Volume aanpassen, andere radiozender? U bedient het audiosysteem veilig en handig met de functies op het stuur. Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Smartphone connectiviteit maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Aanhanger afgekoppeld? Met een druk op de knop verdwijnt de elektrisch inklapbare trekhaak uit het zicht. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Deze BMW iX is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u