WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 Automaat

€ 62.450,00

NLS-651-RK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €807 per maand
BMW iX xDrive40 Automaat
€ 62.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 16871KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een hatchback als deze is heerlijk compact en biedt desondanks een zee aan laadruimte. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding.

Bij de luxe van deze auto hoort ook 4 zone climate control. De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u