WhatsappEmail
BMW iX1
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Automaat

€ 68.035,00

NL5929472
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €882 per maand
BMW iX1 xDrive30 Automaat
€ 68.035,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: ‘BMW maakt rijden geweldig′. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze BMW iX1 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter zijn aan boord.

Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe iX1. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u