WhatsappEmail
BMW iX1
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Launch Edition Automaat

€ 47.900,00

M-Sport

NLX-466-LB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €622 per maand
BMW iX1 xDrive30 Launch Edition Automaat
€ 47.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 8100KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze BMW iX1 ervaart u alle pluspunten van elektrisch rijden. De elektrische aandrijflijn is stil en soepel en gaat spaarzaam om met energie. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen geven het interieur van deze iX1 een super strakke en sportieve uitstraling. Tot de uitrusting behoren ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Een mooie eigentijdse optie is de keyless entry: zonder sleutels gaan alle sloten open zodra u in de buurt bent! Ook sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Nergens vind je zoveel oplaadpalen als hier, bij ons. Alle reden om te kiezen voor elektrisch rijden. Overtuig uzelf met een proefrit en maak vandaag nog een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u