WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1eDrive20 67 kWh Automaat

€ 67.500,00
NLX-374-JP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €872 per maand
BMW iX1 eDrive20 67 kWh Automaat
€ 67.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4000KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Elektrisch vermogen of onderscheidend vermogen? De BMW iX1 heeft het allebei in overvloed. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Autosleutels overbodig. Deze BMW iX1 is voorzien van keyless start. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

Elektrisch rijden: kenners weten waarom. Bel ons voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u