WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1eDrive20 xLine Automaat

€ 48.450,00

NLX-877-VF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €623 per maand
BMW iX1 eDrive20 xLine Automaat
€ 48.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sportieve prestaties zonder motorgeluid. Ervaar de stille kracht van elektrisch rijden met deze BMW iX1. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Verder is de BMW uitgerust met: LED-koplampen, donker getint glas achter en aluminium dakrails.

Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Boven op alle andere extra's is het Harman/Kardon audiosysteem een vermelding waard. Wat een topklasse geluid! Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Met keyless entry kunt u de portieren ontgrendelen terwijl de autosleutel in uw jas, broekzak of tas zit. De uitrusting van deze BMW is met Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u