WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 67 kWh Automaat

€ 53.950,00

NLX-872-TX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €697 per maand
BMW iX1 xDrive30 67 kWh Automaat
€ 53.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12137KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Topprestaties zonder emissies: de BMW iX1 is een elektrische auto zonder compromissen. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Hoewel de auto uit komt, heeft hij maar 3562 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Verder is de BMW uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Aan boord van deze BMW iX1 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel is deze BMW helemaal compleet.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u