WhatsappEmail
BMW iX2
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2xDrive30 65kWh Automaat

€ 74.230,00

M-Sport

NL5945126
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €959 per maand
BMW iX2 xDrive30 65kWh Automaat
€ 74.230,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. De BMW is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u