WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2xDrive30 65kWh M-Sport Pro Automaat

€ 77.190,00

NL5932605
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €995 per maand
BMW iX2 xDrive30 65kWh M-Sport Pro Automaat
€ 77.190,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze BMW iX2 voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Ook is de BMW uitgerust met: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Ook helpen het voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze iX2 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u