WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4CSL Coupé Automaat

€ 189.950,00

NLR-177-RK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2450 per maand
BMW M4 CSL Coupé Automaat
€ 189.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 3651KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wanneer je achter het stuur van deze BMW M4 kruipt, ervaar je het ongeëvenaarde Duitse vakmanschap die hem tot een klasse apart maakt. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 3651 In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, Laser LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Ook helpen het forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze bijzondere sportwagen? Neem dan nu contact op met onze verkoopadviseurs.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u