WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Automaat

€ 75.899,00

NL5925089
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €980 per maand
BMW X2 sDrive20i Automaat
€ 75.899,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. U wordt in deze auto ook getrakteerd op adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De topkwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem zorgt voor liefde op het eerste gehoor. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: DAB ontvangst. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie!

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron