15 mei 2024Nieuws

VERDUURZAMING BIJ DUSSELDORP DEN HAAG MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen bij Dusseldorp Den Haag

In een nieuwe stap naar duurzaamheid heeft de Dusseldorp vestiging in Den Haag een significante milieuvriendelijke upgrade doorgevoerd. De showroom is nu namelijk uitgerust met 597 hoogwaardige glas-glas zonnepanelen, waardoor het nu voor meer dan de helft zelfvoorzienend is op het gebied van energie. Deze ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van de strategie van Dusseldorp om een groenere toekomst te bevorderen.

De nieuwe zonnepanelen hebben een indrukwekkende performance ratio van 85%, wat resulteert in een besparing van 60% op de energiekosten. Dit is niet alleen een winst voor het milieu maar ook voor de bedrijfsvoering, aangezien de besparingen op lange termijn duidelijk merkbaar zullen zijn.

De keuze voor glas-glas zonnepanelen is specifiek gericht op duurzaamheid en efficiëntie. Deze panelen staan bekend om hun langere levensduur en betere weerbestendigheid vergeleken met standaard zonnepanelen. Hiermee verzekert Dusseldorp zich van een betrouwbare energiebron voor de komende decennia.

Meer over duurzaamheid bij Dusseldorp BMW