WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 57.457,00

NL5938312
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €743 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 57.457,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een auto als de BMW 1 Serie biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, dus geen snoeren nodig om de smartphone op te laden! Deze BMW 1 Serie is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn WIFI-hotspot, automatische airconditioning, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 1 Serie. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u