WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 29.900,00

NLS-272-RP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €393 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 29.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 23137KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de BMW 1 Serie. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze BMW 1 Serie voorzien van parkeersensoren! Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. De uitrusting van deze auto is met lederen sportstuur en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!

Alle opties

InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron