WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Business Edition Plus Automaat

€ 36.950,00

NLX-036-ST
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
BMW 1 Serie 118i Business Edition Plus Automaat
€ 36.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11500KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW 1 Serie gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze BMW 1 Serie. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. De benzinemotor levert uitstekende prestaties. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De sportstoelen geven het interieur van deze 1 Serie een super strakke en sportieve uitstraling. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sport line onderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

In één oogopslag heeft u alle benodigde functies onderweg in beeld, dankzij het slim ingedeelde digitale dashboard. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel is deze BMW helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Deze BMW 1 Serie is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze BMW 1 Serie. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u