WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Exe M-Sport Pro Aut. Automaat

€ 40.900,00

NLX-814-SV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €531 per maand
BMW 1 Serie 118i Exe M-Sport Pro Aut. Automaat
€ 40.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12268KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U zoekt een betrouwbare auto met uitstekende rijkwaliteiten? Dan is deze BMW 1-serie een geweldige keuze! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 6999 kilometer afgelegd. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Deze BMW is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u