WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Executive M Sport Automaat

€ 39.950,00

NLT-068-ZJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €522 per maand
BMW 1 Serie 118i Executive M Sport Automaat
€ 39.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 9359KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto′s weten altijd een fraaie combinatie te brengen van kracht, degelijkheid en souplesse. Dat maakt ze zo aantrekkelijk. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 521 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze 1 Serie vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst te bedienen, maar er is ook spraakbediening. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. U bent in deze BMW ook voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u