WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.900,00

Travel Pack, Premium Pack & Comfort Pack

NLX-264-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €521 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 14999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze BMW 1 Serie die 6999 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW 1 Serie heeft verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem met de knoppen op het stuur. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze BMW 1 Serie voorzien van parkeersensoren! De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze BMW echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u