WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 40.950,00

NLX-935-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €531 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 40.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wanneer je over de Autobahn zoeft in deze krachtige BMW 1 Serie, begrijp je waarom Duitse auto's wereldwijd zo hoog staan aangeschreven. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

De BMW 1 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze BMW 1 Serie, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u