WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.850,00

NLX-941-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €520 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Met sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel is deze BMW helemaal compleet.

De BMW 1 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u