WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Gran Tourer 7p. Sport line Automaat

€ 24.750,00

NLG-520-HN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €326 per maand
BMW 2 Serie 218i Gran Tourer 7p. Sport line Automaat
€ 24.750,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 92242KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een MPV als deze, daar stapt oma net zo makkelijk in als een heel kinderpartijtje. Aan ruimte geen gebrek! De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW 2 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Dankzij de derde zitrij, kunt u gemakkelijk extra passagiers vervoeren. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, sport line onderstel, aluminium dakdraagsysteem, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem! Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Met electronic climate control, regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

In de BMW 2 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze BMW 2 Serie een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u