WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i M-Sport Automaat

€ 39.850,00

NLX-208-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €520 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i M-Sport Automaat
€ 39.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto's weten altijd een fraaie combinatie te brengen van kracht, degelijkheid en souplesse. Dat maakt ze zo aantrekkelijk. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW 2 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Ook LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Het audio-installatiesysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze BMW 2 Serie een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Deze BMW is voorzien van WIFI-hotspot, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

In de BMW 2 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u