WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 220i M-Sportpakket Automaat

€ 51.950,00

NLX-699-ZD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €669 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 220i M-Sportpakket Automaat
€ 51.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12006KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Auto′s als deze BMW 2-serie Gran Coupé bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze BMW 2-serie Gran Coupé een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een tunnel of invallende duisternis? De automatisch inschakelbare verlichting regelt de verlichting zelf en als het gaat regenen, schakelt de regensensor de ruitenwissers in. Net zo automatisch reageren de active cruise control en de behulpzame parkeersensoren voor en achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 2-serie Gran Coupé. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u