WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie330e M-Sport Automaat

€ 59.900,00

NLX-332-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW 3 Serie 330e M-Sport Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is onvermijdelijk. Als je een auto zoekt waar je echt van op aan kunt, kom je altijd bij een Duits merk uit. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 We weten het: benzinerijden is een dure grap. Elektrisch heeft de toekomst. Met de hybride motor van deze BMW 3 Serie heeft u de keuze: elektrisch als het kan, benzine als het moet. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch verstelbare voorstoelen en BMW M-sportpakket.

Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Natuurlijk is deze BMW 3 Serie voorzien van cruise control. De BMW is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u