WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring 320e Automaat

€ 61.900,00

NLX-306-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €797 per maand
BMW 3 Serie Touring 320e Automaat
€ 61.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12900KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze BMW 3-serie Touring mag verwachten: pure sportiviteit. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Gemakkelijk in- en uitladen? Geen enkel probleem met de elektrisch bedienbare achterklep. En ook het stijlvolle comfort is meegeleverd dankzij het lederen interieur. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Bij deze BMW 3-serie Touring is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met DAB!) en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Het doek is gevallen voor de ouderwetse autosleutel. Instappen en wegrijden gaat met keyless start. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u