WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring 320e M-Sport Pro Automaat

€ 54.900,00

NLX-260-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €714 per maand
BMW 3 Serie Touring 320e M-Sport Pro Automaat
€ 54.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 19999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sportieve rijders zweren erbij: BMW. En gelijk hebben ze. BMW maakt rijden geweldig. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Ook BMW M-sportpakket en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: DAB ontvangst en achteruitrijcamera. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. U bent in deze BMW ook voorzien van sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

De BMW 3 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u