WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320i M-Sport Automaat

€ 59.900,00

NLX-206-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW 3 Serie touring 320i M-Sport Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse BMW 3 Serie. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Het eersteklas audio-installatiesysteem is voorzien van DAB-radio. Hoge kwaliteit en veel zenderkeus. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u nieuwsgierig naar deze BMW 3 Serie? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u