WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320i M-Sport Automaat

€ 59.900,00

NLX-216-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW 3 Serie touring 320i M-Sport Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze BMW 3 Serie de beste rijprestaties. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Ook is de auto voorzien van: BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Ruime zenderkeuze is aanwezig door de DAB-radio en de weergave via het audio-installatiesysteem is fantastisch. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Met sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.

In de BMW 3 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u