WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring 330e M-Sport Automaat

€ 47.250,00

NLZ-727-RF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €610 per maand
BMW 3 Serie Touring 330e M-Sport Automaat
€ 47.250,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 27300KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Noem eens een Duits B-merk? Kennen ze niet. Uitstekende auto's, al vele decennia lang. Dat geldt ook voor deze. Dankzij zijn verbrandingsmotor en de elektromotor is het brandstofverbruik van deze auto laag in zijn klasse. Een lederen interieur: een toonbeeld van luxe en comfort. En wat dacht u van de elektrisch bedienbare achterklep? In- en uitladen gaat haast vanzelf! In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Begeef u op de geweldige rit door de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u wenst voor comfort en veiligheid, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en regensensor.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze BMW wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u