WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieGran Coupé M440i xDrive High Executive Automaat

€ 114.364,00

NL5927229
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1475 per maand
BMW 4 Serie Gran Coupé M440i xDrive High Executive Automaat
€ 114.364,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U hoeft geen stationwagen of SUV te hebben om toch af en toe wat meer bagage of lading te vervoeren. Met een hatchback neemt u naar behoefte wat extra′s mee. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Alle belangrijke audiofuncties heeft u onder handbereik met de audiobediening op het stuur. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Extra opties op deze auto zijn: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. In deze BMW vinden we verder een autonoom remsysteem en voetgangersbescherming

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 4-serie Gran Coupé bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u