afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F2010%2F36033906-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F2010%2F36033906-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F2010%2F36033906-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F2010%2F36033906-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW 5 Serie520i Automaat

€ 92.718,00

NL5914986
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €876 per maand
BMW 5 Serie 520i Automaat
€ 92.718,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze BMW 5 Serie. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Deze BMW 5 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer adaptief onderstel, trailer assistent, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze BMW 5 Serie voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan.

De BMW 5 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Veilig inhalen wordt bevorderd door de actieve dodehoekdetectie. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron