WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e Sedan M-Sport Hybrid Aut. Automaat

€ 91.465,00

NL5937296
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1183 per maand
BMW 5 Serie 530e Sedan M-Sport Hybrid Aut. Automaat
€ 91.465,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride BMW zijn geweldige rijkwaliteiten. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Constante rijhoogte, optimaal comfort, perfecte wegligging... de luchtvering zorgt ervoor! De comfortstoelen voorin doen er nog een schepje bovenop. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten zijn aan boord.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u